2016. november 14., hétfő

Könyvajánló Olíviától


Becca Fitzpatrick - Csitt, csitt


Aki szereti a romantikus fantasy könyveket, főleg amelynek több része is van, annak örömmel tudom ajánlani Becca Fitzpatrick egyik művét, a Csitt, csitt című könyvet.
Halhatatlanok és bukott angyalok összecsapása, szövődő barátságok és szerelmek fantasztikus története ez, amely minden tini kedvence.
A történet egy átlagos lányról, Noráról szól, aki teljesen átlagos tini, akinek nincs szerencséje a szerelemben, de van egy csodás barátnője, Vee. Ők teljesen egymás ellentétei, talán épp ezért egészítik ki egymást. Míg Vee karizmatikus, erős személyiség, Nora inkább visszahúzódik.
Nora teljesen elveszik a hétköznapokban, nem történik semmi rendkívüli, mígnem egy átlagos napon egy biológia óra keretében lesz szerencséje megismerni Foltot, a lányok kedvencét.
Folt az, akiért rideg személyisége és szexi külseje és tekintete miatt mindenki oda van, beleértve Norát is, akarata ellenére.
Mikor Nora rádöbben, hogy Folt mindig mindenhol ott van, és többet tud róla mint saját szerettei és legjobb barátja,  nem tudja eldönteni, hogy a fiú karjaiba kellene-e borulnia, vagy menekülnie kellene előle, és a saját érzelmei elől is.
Míg válaszokat keres, olyan titkokra derül fény, amelyek után Nora ha akarna sem tudna Folt nélkül élni, nemhogy elfelejteni Őt.
Végül egy halhatatlanok és bukott angyalok közötti harc kellős közepén találja magát, és olyan döntéseket kell meghoznia, ami az egész életére hatással lesz.
Ezt a könyvet csak ajánlani tudom minden korombélinek, főleg azoknak akik falják a könyveket. Garantálom, hogy minden egyes kötet végén addig rágod a körmöd, amíg meg nem tudod a folytatást. 

1.  rész: „Csitt, csitt”
2. rész: „Crescendo”
3. rész: „Silence”
4. rész: „Finale”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése