2016. október 10., hétfő

Ti mondtátok - 2. rész

 

Sokszor kapok olyan gondolatokat, amikről azt gondolom, annyira jók, mélyek, szépek, hogy megosztásra érdemesek. 

"Azok a lányok, akik azzal akarnak kívánatosabbak lenni, hogy a hátsójukat meg a kebleiket mutogatják fotókon a közösségi oldalakon és az utcán, azok nem szépek, nem vonzóak, ezekről minden pasi azt gondolja, hogy egy szerencsétlen húscafat."

"Szerintem manapság a szépséget a legtöbb ember az internet és a TV által bemutatott modellekkel azonosítja."


"Van, amikor a belső kihat a külsőre is. Az, ahogyan érezzük magunkat, hatással van a megjelenésünkre. Ha rosszkedvünk van, hiába igyekszünk, nincs olyan smink ami képes volna azt eltüntetni. Ahogyan az is messziről látszik rajtunk, ha boldogok vagyunk."

"Akinek a belsője szép, azt egy idő után nem lehet nem észrevenni. Szerintem vonzóbbnak látjuk azt, akinek a lelke is szép."


"Miért akarunk mi megfelelni minden elvárásnak, miért szeretnénk jó eredményeket elérni, vagy akár dicsekedni egy jó érdemjeggyel? Erre a válasz a siker, sikeresnek lenni jó, olyan embernek lenni aki mindenből a legjobbat nyújtja, mindenkinek a legjobb oldalát mutatja, azt idővel elismerik. Pedig a siker nem csak erről szól."

"A belsőnkkel vívott harcok általában azért zajlanak, mert nem érezzük magunkat elég jónak, elég tökéletesnek."

"... én nem tudom megérteni, azt hogy a lányok már ilyen fiatalon egy kiló vakolattal járnak az utcán, a suliban és egyéb helyeken."

"És nem lehet azt sikernek tekinteniük, hogy száznál több like jött a facebook képükre, amin agyig vannak sminkelve. Számomra ez nem siker, számomra nem az a siker, ha minden pasi utánam fordul mert kint van a fél hátsó felem."



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése