2018. április 26., csütörtök

Színház!!! - Olcsón 👍


Két előadásra tudtok most olcsón színházjegyet vásárolni!

Május 9. szerda  és 16. szerda   TÓTÉK

jegyek:  2960,-/db    és 2080.-/db
Rendező: Mácsai Pál


Szereplők: Pogány Judit, Csuja Imre, Epres Attila, Takács Nóra Diána, Ficza István

Tót Lajos községi tűzoltó a kies Mátraszentannán. Háza tiszta, kertje napfényben fürdik. Ha a fia nem szolgálna az orosz fronton, Tót Lajos csak a rádióból tudná, hogy háború van. Amikor a fia parancsnoka egy szép napon megjelenik, hogy Tótéknál pihenje ki a háború megrázkódtatásait, Tót Lajos és családja mindent megtesz azért, hogy az őrnagy jól érezze magát. Mindent, ami emberileg lehetséges. De hogy mi az, ami emberileg lehetséges, ínséges időkben legalábbis nézőpont kérdése.
 „Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!”

Május 7. szerda  TARTUFFE
Rendező: Bagossy László



Szereplők: Nagy Zsolt, Znamenák István, Kerekes Éva, Pálya Pompónia m.v., Csuja Imre … 
„Óvakodjatok a farizeusok kovászától, vagyis a képmutatástól. Nincs semmi elrejtve, ami nyilvánosságra ne kerülne, s titok, ami ki ne tudódna. Amit sötétben mondtok, világos nappal hallják majd, és amit a zárt falak közt fülbe súgtok, azt a háztetőkről fogják hirdetni.”

Lukács evangéliuma 12. 1.-3. 

„A Bagossy László rendezte előadás mindvégig magabiztos eleganciával egyensúlyoz megmutatás és nevettetés, a jelenkori magyar valóságból (is) ismerős helyzetrajzok és klasszikus vígjátéki szituációk ábrázolása között.” (Dömötör Adrienne, Criticai Lapok)
Az előadásról videó ajánló itt található.
jegyek: 2960,-/db és 2080,-/db






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése