2020. március 16., hétfő

Általános tájékoztatás a digitális oktatással kapcsolatban

Kedves Szülők, kedves Diákok!

 

 

A szakképzés 2020. március 16. napjától a közismereti és szakmai elméleti ismeretanyag oktatása tekintetében tantermen kívüli, digitális munkarendben kerül megszervezésre a nappali és esti munkarend (felnőttoktatás) helyett.
-          A feladatok az érvényes órarend szerint fognak érkezni a Google Classroom-on keresztül, illetve az egyes szaktanárok a szakmai tárgyak esetében ettől eltérhetnek, de erről mindenkit értesíteni fognak.
-          Minden szaktanár a saját tantárgyaihoz meghatározza a feladatokat, az ellenőrzések módját, idejét.
-          A feladatok leadási határideje (amennyiben a szaktanár távolabbi időpontot nem határoz meg) a következő tanítási óra kezdete.
-          Az E-krétában a Haladási napló/Tantárgy/Házi feladatok részben minden tantárgy esetében az órákhoz rögzítetten jelennek meg a feladatok.
-          Az együttműködés elmaradása esetén a tanév érvénytelen lehet, osztályozóvizsga kötelezettséget vonhat maga után!
-          Amennyiben valakinek a digitális eszközök hiánya miatt megoldhatatlan lenne a feladatok kivitelezése, a jelenlegi rendelkezések szerint naponta 6x5 főnek meg tudjuk oldani az iskola géptermeiben az elkülönített munka lehetőségét.
-          Az iskola 8-12 óra között lesz nyitva, ebben az időszakban jelenhetnek meg a tanulók, amennyiben igénylik a számítógéphasználatot.
-          Azok a diákok, akik tankönyveiket, egyéb felszerelésüket az iskolában hagyták, 2020. március 21-ig bejöhetnek értük. Kérjük, ne csoportosan jelenjenek meg, amennyiben erre mód van!
-          Technikai probléma esetén tanterem.admin@pekszi.hu elérhetőségen lehet segítséget kérni.
 

 

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése