2017. december 13., szerda

Pályázati lehetőség!!!


A fagociták, azaz falósejtek bekebelezik az idegen anyagokat. Ezúttal egy idézetet, azaz citátumot kell bekebelezni. Így jön létre a fagocitátum.*



„Amikor egy reggel Gregor Samsa nyugtalan álmából felébredt, szörnyű féreggé változva találta magát ágyában.”


ÍRD KÖRÜL KAFKA AZ ÁTVÁLTOZÁS CÍMŰ ELBESZÉLÉSÉNEK HÍRES NYITÓMONDATÁT!

  • Az idézett mondat elé és mögé is öt-öt mondatot írj.
  • A létrejövő szöveg legyen összefüggő.
  • Küldd el nekünk az elkészült szöveget.
 

A legjobb írásokat kitesszük honlapunkra, facebook oldalunkra, alkotóikat és tanárukat pedig meghívjuk Az átváltozás című bemutatónkhoz kapcsolódó egy-egy eseményre, és kisebb színházi ajándékokkal lepjük meg. A pályázat nyertesét meghívjuk a színházba, hogy működésében ismerkedhessen meg egy általa kiválasztott színházi szakmával, és beszélgethessen e szakma művelőjével.

Az ISZAP pályázók mind felvételt nyernek a KAPTÁR közösségbe. A KAPTÁR egy alkotócsoport. Egy közösség. Az ide csatlakozó diákok egy vagy akár több évadon át részt vesznek a színház életében, sőt, alakíthatják is kreatív energiáikkal. Közösen előadásokat nézünk az Örkényben, ráhangoló workshopokat (FLESS) és az alkotókkal való közös beszélgetéseket kapcsolunk a színházlátogatásokhoz. Próbalátogatások és beszélgetések során nyomon követjük az évad próbafolyamatait. A KAPTÁR műhelymunkái a résztvevők valós és elképzelt történeteiből, interjúiból születnek, a színház előadásaihoz kapcsolódva, belőlük inspirálódva, rájuk reflektálva.

 

Kérjük, hogy a műved mellett tüntesd fel a nevedet, e-mail címedet, a tanárod nevét és az ő elérhetőségét is! Az is megfelelő, ha a tanárod küldi el nekünk a pályázatot.


A levél tárgya: 2017/18 – TÉLI ISZAP

Beküldési cím: iszap@orkenyszinhaz.hu

Beküldési határidő: 2017. december 28.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése