2017. május 17., szerda

Teen Thinkers





Vannak gondolataid a világról? Szerintünk le kéne őket írni!


Mindegy, hogy a politikáról vagy a sminktrendekről, a legújabb játékszoftverekről vagy a BL meccseiről, a lényeg, hogy gondolkodj, írj, vitázz, tévedj, gondolkodj tovább, és adj másoknak is ötleteket és töprengenivalót! 

Mi meg adjuk hozzá a felületet. Ősztől lesz ugyanis ehhez egy hiánypótló online magazin, ahol mások is olvashatják az írásaidat, szóval cikk vagy olvasói levél formájában akár máris küldheted őket. 

Néha az az érzésem a felnőttek nem tisztelik eléggé a gyerekek eszét. Itt az ideje, hogy ez változzon. A sok "majd úgyis rájössz", meg "nem vagy elég felnőtt még ezekhez" duma helyett mostantól bizalmat kap az az éleslátás és lendület, amit nem fog vissza a felnőttek sok rossz tapasztalata, vagy a kétkedés. 

Most létrejön egy olyan oldal, ahol felnőttek inkább csak segíthetnek,hogy több információnk legyen, vagy ne kerüljünk bajba. Gondolkodni, véleményt alkotni már mindenkinek magának kell. Egyenlően és szabadon, ki-ki amiről csak akar, a politikától a kamaszgondokig, vagy a divattrendektől a tudomány legfrissebb vívmányaiig. 

- Beszállsz? 


Akár íróként, és 2017 szeptemberétől már olvasóként szeretettel látunk a kidsindex.hu-n, ami a tizenévesek ősszel induló hírportálja. Ugyanolyan változatos, mint a felnőtteknek szóló nagy hírportálok, csak viccesebb meg érthetőbb. 
Újságírónak jelentkeznél? - a részletekért már most írj a szilvia@kidsindex.hu címre!


A részletekért azért dobj egy e-mailt ide: szilvia@kidsindex.hu, ősztől pedig olvasgasd, amiket írunk, a kidsindex.hu-n!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése