2017. február 11., szombat

iPhone-tippek






Sokszor előfordul, hogy nap közben lemerül, ilyenkor minden perc számít - hiszen kimaradsz az oly fontos hírfolyamból.

Ilyenkor megéri úgy töltened a telefont, hogy közben repülőgép üzemmódba állítod, lényegesen rövidebb idő alatt feltöltődik a telefon.


Összevesztél a barátnőddel, a barátoddal? Nem szeretnéd látni, amit ír, nem akarod tartani vele a kapcsolatot?  

Van lehetőség a teljes bannolásra. Így semmilyen módon nem tudnak zavarni. Nem kell mást tenni hozzá, mint a névjegyzékből megkeresni azt a kapcsolatot, amelyet tiltani szeretnénk. Ezt követően válasszuk ki és a képernyő alján már látni is fogjuk a „block caller” funkciót, mellyel teljesen kitiltjuk az adott személyt.



Ha olvasunk valamit a neten, amit szeretnénk megőrizni, újra látni, olyankor lehetőség van PDF formátummá konvertálni az adott oldalról készített képet és elmenteni az iBooks applikáción belül. Amikor a megosztás gombra koppintasz, látni fogod a „Mentés az iBook-ba” funkciót. Ebben az esetben az egész weblap tartalmából azonnal PDF generálódik és el is menti neked, hogy később bármikor hozzá tudj férni. Receptek vagy érdekes weboldalak esetén szinte a leggyorsabb megoldás arra, hogy megtartsuk ezeket az oldalakat későbbi felhasználásra.





Már a 9.3-as IOS verzióval megjelent ez a funkció. Bekapcsolásakor automatikusan az éjszaka látási viszonyaihoz alkalmazkodik a telefon, ezért sokkal kényelmesebben tudjuk nézni a kijelzőt, anélkül, hogy túl zavaróvá válna a fényereje. Lépjünk be a beállítások menüponton belül, a képernyő beállításokra és máris megtaláljuk az éjszakai üzemmód ikont. Koppintsunk rá és az aktiválás után tapasztalni fogjuk, hogy klasszisokkal kellemesebb a telefon képernyőjének használata éjszaka.

További ötletek - és a forrás: 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése