2020. augusztus 27., csütörtök

Kedves Pesterzsébetis Diákok!
Tisztelt Szülők!

 

 

Nemrég ért véget az előző tanév és lassan már a nyári szünet is az utolsókat rúgja... 
 Szeptember 1-jén pedig sulikezdés! 
Szeretnék ezzel kapcsolatban pár infót megosztani Veletek/Önökkel.

Kezdés: szeptember 1-jén (kedden) 8 órakor.

A Suli Vezetősége és Osztályfőnökeitek - évfolyamonként - a tornateremben évnyitó tájékoztatást tartanak. Először a 9. évfolyamnak, majd a 10-11. évfolyamosoknak, végül pedig a végzősöknek.

A tankönyvosztással kapcsolatban Mindenki csak tájékoztatást kap arról, hogy azokat melyik nap veheti majd át. Tehát az 1. tanítási napon tankönyvátvételre nem kerül sor, "akkora nagy táskát" nem kell hoznotok. 

Ünneplő ruhát sem kérünk, tökéletesen megfelelő a hétköznapi viselet, amiben kényelmesen, jól érzitek magatokat. 

Mindannyian törekszünk arra, hogy mind a Ti, mind a Mi egészségünk az épületen belül és a közös terekben is biztonságban legyen. A termek tisztaságára, rendjére, a saját tisztaságunkra és higiéniánkra való odafigyelés a már eddig megismert módon a további időszakra is fontos és érvényes. Az EMMI, az NNK és az Operatív Törzs együttműködésében készült „Intézkedési terv a 2020/21. tanévben a köznevelési intézményekben a járványügyi készenlét idején alkalmazandó eljárásrendről” protokollját – a helyi sajátosságaink figyelembevételével – a legnagyobb odafigyeléssel fogjuk megoldani.

Szerintem mindannyiunknak egyértelmű, hogy ezt a tanévet nem lehet elkezdeni úgy, mint az eddigieket. Csak úgy lehet, ha pozitívan, kicsit más szemlélettel és türelmesen kezdünk... Ti, Diákok és Mi, Tanáraitok is...

Az első napokban nem akarjuk gyorsan és rohamtempóban bepótolni mindazt, ami esetleg elmaradt tavalyról a digitális tanrendben, hanem a „fokozatosság elvét” betartva próbáljuk indítani a tanévet. Először szeretnénk, ha "csak" a viszontlátás és az együttlét öröme lenne. Az hogy újra együtt lehetünk és jelen lehetünk személyesen a "második otthonunkban", a Suliban, az osztálytermekben, az osztályközösségekben. A többi pedig majd alakul...

Használjátok ki ezt a még hátralévő pár napot a pihenésre, lazításra, kikapcsolódásra! Szeptember 1-jén pedig szeretettel várunk Benneteket!

Igazgatótok és Tanáraitok

Ui.: Aki elfelejtette volna az ebédbefizetést, a pótbefizetésre szeptember 2-án kerül sor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése