2020. augusztus 25., kedd

Információk az iskolai menzával kapcsolatosan

2020. augusztus 26-án ebédbefizetés a gazdasági irodában szeptember hónapra!!!

 

A Fővárosi Önkormányzat tulajdonában álló épületben működő, és valamely köznevelési fenntartó (tankerületi központ, vagy szakképzési centrum) által működtetett köznevelési intézményben a közétkeztetési feladatok biztosítása a települési önkormányzat (fővárosi önkormányzat) feladata. A főváros e feladatellátási kötelezettségét költségvetési szerve útján, az Étkeztetési Szolgáltató Gazdasági Szervezeten keresztül teljesíti.

A szülők/gyermekek/tanulók köznevelési szempontból a köznevelési fenntartóval, étkeztetést tekintve az ÉSZGSZ intézménnyel vannak jogviszonyban.

Kérem, hogy a 2020/2021. tanévre vonatkozó intézményi közétkeztetés igénybevételével kapcsolatos
  • Szándéknyilatkozat és Igénylőlap nyomtatvány, valamint a Hozzájáruló nyilatkozat nyomtatott nagybetűkkel kitöltött, aláírt eredeti példányait, valamint
  • kedvezményes étkezésre való jogosultság igénybe vételéhez a szükséges igazolások másolati példányait,
  • a megjelölt jogszabály szerinti mellékleteket kitöltve, vagy szükség esetén leigazoltatva eredeti példányban,
  • diétás étkezés igénylőlapja eredeti példányát, valamint a szakorvosi igazolás másolati példányát

az adott köznevelési intézmény étkezés térítési díj beszedése, kezelése feladatokkal megbízott gazdasági ügyintézője részére átadni szíveskedjen. Kérem, hogy a nyomtatványokat személyes ügyintézés esetén kizárólag a gazdasági ügyintézőnek adják át, vagy postai úton az ÉSZGSZ 1555 Budapest 136, Pf.71. levelezési címünkre küldjék meg.

A gazdasági ügyintéző elérhetősége, a beszedésre, kapcsolattartásra vonatkozó adatai a köznevelési intézmény honlapján elhelyezett Étkezési információkban található.

Bármely további kérdéseik esetén keressék fel az Étkeztetési Szolgáltató Gazdasági Szervezet (költségvetési intézmény) honlapját, www.eszcsz.hu címen, ahol az étkeztetéssel kapcsolatban nyomtatványokat elektronikus formában, valamint jogszabályokat és tájékoztatókat is találnak.

Amennyiben nem áll módjukban nyomtatni, az ügyintézőtől a papír alapú nyomtatványokat át tudják venni.

Bízom benne, hogy a minőségi étkeztetést biztosító törekvéseinket személyesen is megtapasztalják.
Budapest, 2020. április 27.
Simonné dr. Németh Katalin
GSZ igazgató

A nyomtatványok az alábbi link alján találhatóak:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése