2018. március 21., szerda

Irodalmi kalandtábor 

 


2018 nyarán a Szitakötő folyóirat és a Nyitott Kör Egyesület megrendezi irodalmi táborát!
 

Időpont | 2018. június 25–29.

Helyszín | Ifjúsági szálláshely  [8127 Aba, Kisfaludy u. 12.]

A táborhoz kapcsolódóan alkotói pályázatot hirdetünk.

Keressük, ami eltűnt, ami nincs még, de megalkotható! Mítoszok nyomába eredünk, veszedelmes sziklák között hajózva a föld lapos széle felé, vikingek lélekvesztőjén, szárnyas sárkányhajón, kalózok gyűrűjében, a szirének csalogatnak, a szfinxek rejtélyét boncolgatva, tengeri kígyókat kaszabolva, szigetről szigetre bejárva a mesefolyamok óceánját. S hogy miként jön ehhez Gandalf pipadohánya, a Potter gyerek varázspálcája, avagy a titokzatos szabadulósziget? Ez egyelőre olyan titok, amelyet hétpecsétes ládában Kerberosz, a pokol kapujának háromfejű kutyája őriz – el nem kotyoghatjuk!

Te viszont, kedves barátom, ha titkok tudója, alkotója vagy, ha szeretsz sosemvolt történeteket kitalálni, régi hősöket újjáéleszteni: jelentkezz bátran, és küldd el hozzánk irományodat, hogy ezzel helyet foglalhass egy rejtélyes utazásra. Lelkes (értsd: lélekkel telített) kalandozók: ne kíméljetek!
A Szitakötő Irodalmi Kalandtábor pályázatot hirdet 12–18 éveseknek A HÉT SZIGET TENGERE címen. Várjuk a mitológiai témájú verses vagy prózai munkákat tünde nyelven, ógörögül, orkul, félmugliul vagy teljesen magyarul.

Beküldési határidő | 2018. április 13.
Eredményhirdetés | 2018. május 4.
Terjedelem | a mese 3–5000 leütés szóközzel együtt, a vers 8–24 soros.
A pályázat nyertese ingyenesen vehet részt a táborban, teljes ellátással.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése