2022. november 2., szerda

Szlovákia - 9. 10. 11. nap



A kilencedik napon egy nagyon érdekes feladatot kaptunk. Egy földönkívülinek kellett elmagyarázni, körüljárni egy témakört a lehető legegyszerűbben. Volt szó pénzről, házasságról, művészetről és sok minden másról. Nehéz feladat volt mindezt angolul megtenni. Délután a "szabadúszásról" volt szó, mint életstílus. Megbeszéltük, hogy lehetséges lenne-e egy olyan országban élni, ahol csak Freelancerek dolgoznak. Volt kültéri játék is, bár ez nem bizonyult a legjobbnak. (kisebb balesetek)

Este a szokásos meeting mellett tartottak egy JustDance estet is, ahol meg lehetett csillogtatni a képességeinket.


A tizedik nap fele mozgással (táncos verseny) és sporttal telt. Fociztunk csapatokban, de lehetett kosarazni, vagy akár biliárdozni is. A nap második fele "Cápák között" mintára ötletek bemutatásával telt. Ezt mindenki prezentálta, és részesedést ajánlottak bizonyos finanszírozás ellenében. Este pizza party-t tartottunk. 


A tizenegyedik napon megbeszéltük, milyen eszközökkel tudjuk terjeszteni a programot és elköszöntünk egymástól. Egy utolsó projekt is volt, amikor egy képzeletbeli programot kellett kreálni. Lapokat is kaptunk, amire lehetett írni üzeneteket a másiknak. A búcsú könnyes volt, de örömteli.


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése