2021. november 7., vasárnap

"Fényes Okos Iskolák"

 


Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

A szakképzésért és felnőttképzésért felelős miniszter által alapított és fenntartott szakképzési centrumok tagintézményeiben történő világítás-korszerűsítési feladatokról szóló 239/2019. (X. 16.) Korm. rendelet alapján megvalósításra kerülő projektben Iskolánk, a Pesterzsébeti Technikum is érintett.

Az ún. „Fényes Okos Iskolák” világítás korszerűsítési program jelenlegi fázisában a kivitelezési munkákra került sor. A munkálatok befejezését követően iskolánk minden helyisége ún. okos világítással fog rendelkezni, amely természetes „nappali” fényt biztosít, ezáltal nem károsítja a szemet.

A kivitelezési munkák tervezett időpontja: a 2021.11.02. - 11.18. terjedő időszak.

A kivitelező cég a munkálatok mielőbbi befejezése és a határidő tartása érdekében délutánonként és hétvégenként is dolgozik az épületben, de elkerülhetetlen a napközbeni munkavégzés.

Mind a munkálatok tervszerű haladása, mind az oktatás minél zökkenőmentesebb és biztonságosabb lebonyolítása érdekében szükséges némely napokon az online oktatás elrendelése. Közös célunk a projekt kivitelezési munkálatainak határidőre történő lezárása, hogy minél hamarabb birtokba vehessük a korszerű világítással ellátott Iskolánkat.

Az intézkedések kapcsán eddig tanúsított megértésüket és együttműködésüket/megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük és ugyanezt szeretnénk kérni a projekt kivitelezési munkálatainak befejezéséig.

Köszönettel

 

Csabai Róbert

igazgató

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése