2020. május 26., kedd


Kedves Gyerekek! Tisztelt Szülők!
 
 


Iskolánk Tantestülete a mai napon értekezletet tartott, és az ott elhangzottak alapján – az idei tanév minél zökkenőmentesebb lezárásának érdekében – az alábbiakról szeretnélek tájékoztatni Benneteket/szeretném tájékoztatni Önöket:  

A járvány kapcsán meghozott országos szintű szigorítások enyhítése értelmében június 2-a, keddtől „megnyitjuk Iskolánkat” oly módon, hogy a 2-5. tanórákban a korrepetálásra szoruló, személyes konzultációt igénylő, valamint az év végi jegyükön javítani kívánó Tanulók bejöhetnek, és az aznapra megadott órarendjük szerinti tanórán igénybe vehetik Tanáraik segítségét. Kollégáim, Tanáraitok itt lesznek az Épületben és az egyes osztályok órarendjei szerint várni fognak Benneteket/várni fogják az Önök Gyermekeit.

Kollégáim, Szaktanáraitok minden osztályból meg fogják keresni azokat a Gyerekeket, akiknek – megítélésük szerint – korrepetálásra, személyes konzultációra,  illetve javításra  van szükségük. Mégpedig a rendelkezésre álló online-felületeken (classroom, e-mail) fogják ezt megtenni, így megkérlek Benneteket, figyeljétek üzeneteiteket és vegyétek fel Tanáraitokkal a kapcsolatot. Amennyiben Ti, vagy Kedves Szüleitek ítélik meg úgy, hogy szükségetek van a személyes konzultációra, Ti is jelezhettek Tanáraitoknak. Az online üzenő felületek Nektek is ugyanúgy rendelkezésre állnak. A járványveszély még nem múlt el, így ezekkel az előzetes egyeztetésekkel szeretnénk minél biztonságosabbá és kezelhetőbbé tenni a személyes jelenlétünket a Suliban. 

Azoknak a Diákoknak pedig, akik nem érzik szükségét a személyes konzultációnak vagy az év végi jegyükön történő javításnak és Tanáraik sem javasolják ezt, Kollégáim – a már eddig bevált módon – biztosítani fogják a tananyag, ill. a megoldandó feladat online felületen történő  leadását.

Kérem, hogy éljetek/Gyermekeik éljenek ezzel a felkínált lehetőséggel a tanév hátralévő időszakában annak érdekében,  hogy a legtöbbet tudjuk kihozni és sikeresen tudjuk zárni a 2019/2020-as tanévet.

Köszönettel: Csabai Róbert 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése