2017. augusztus 28., hétfő

Gólya- és művészeti táborMegérkezés
Hát ez is megvolt - sokak szerint sajnos, hogy vége - a 2017/18-as tanévet megnyitó tábor lezajlott, minden gólyát és táncost, mazsist, segítőt, hátráltatót 😙 el- és hazavittünk.

Szobaosztás
Külön köszönet Pallagi Zsuzsannának, aki: táborvezető, tábori orvos, tábori ápolónő, tábori pszichológus, minden diákok őrzője, játékmester, moderátor volt - meg még soksoksok minden, ami most nem jut eszembe.

A többi köszönet megillet minden DÖK-ös és nem DÖK-ös segítőt,  öregdiákot és nem utolsó sorban az ofőket.


Beszéljenek helyettem a képek - nem feltétlenül kronológiai sorrendben -, illetve néhány megjegyzés/feljegyzés, amit a táborlakóktól kaptunk egy feladat kapcsán.

Pl. "Egy kicsi buszba összetömörülve érkeztünk meg Horányba. A busz kicsi volt, de így sokkal inkább közelkerülhettünk egymáshoz"

Ennél sokkal több képet találtok az Instagram oldalunkon: pesterzsebeti néven.
Játékra várva


Fűznek a fiúk :-)"Elérkezett életem első gólyatábora. Furcsa volt belecsöppenni egy teljesen ismeretlen környezetbe, de minden új valaminek a kezdete."
"Amikor bejelentették, hogy elveszik a telefonunkat, kicsit megijedtem. Furcsa volt meglenni telefon nélkül, de! - legalább több emberrel ismerkedhettem meg."
"A kaja nem volt rossz, sokkal rosszabbra számítottam... " 


Bemutatkozás

"Nem hagyták, hogy frissek legyünk, kellőképpen lefárasztottak minket minden egyes nap."
"Kellemesen csalódtunk, mert eljöttünk egy olyan táborba, amiről nem hittük, hogy jó lesz. Sok minden történt velünk. Elsősorban rengeteg barátot szereztünk, aztán sok jó közösségépítő programon vettünk részt."
" A csapatunk egészen összekovácsolódott a 4 nap alatt. Sokat nevettünk, kipróbáltuk magunkat néptáncban, mazsorettben."

Puzzle"Egyenlőre minden tanár szimpatikus."
(majd megtanítjuk: egyelőre ☺)

Az egyik bemutatkozásban elhangzott: xy furcsán normális - és tényleg :-)

"A számháború marhajó volt." 
Sajnos erről nem tudok képet feltenni, mert sötét volt :-(  
"Jó sok emberrel ismerkedtünk meg.""A programok jók voltak, nagyon tetszettek a művészeti foglalkozások. A szállásban kellemesen csalódtunk, az ételadagok azért lehettek volna nagyobbak."


"A néptánc mindenkit mozgásra bírt.""Jól éreztük magunkat, ha lehet, jövőre is jövünk!""Nagyon izgultunk a gólyatábor miatt, de megérte eljönni. A programok sűrűk voltak, de legalább nem unatkoztunk. A művészeti foglalkozások alatt kipróbálhattuk magunkat több téren is." "Történtek azért szivatások is."

Aki nélkül nem jött volna létre: Balázs :-)
A nyeremény


A nyeremény fele már elfogyott

Ez a kép még akkor is jó, ha kicsit bemozdult a modell :-)
Nem árulom el, miről volt szó :-)
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése